2014. feb 05.

Pivohalle - képriport

írta: pif
Pivohalle - képriport

A nagy magyar fülkekomlóforradalom közepette elsikkadni látszanak egyéb, szintén nem elhanyagolható események: plédául hogy az idáig csak a pesti oldalon terjeszkedő, a folyton kiváló cseh sörökkel kényeztető Pivo kocsmahálózat átlépett Budára is (még tavaly ősszel, de azóta nem értünk rá írni róla.)

A Margit híd budai hétfőjétől alig két percre a Tölgyfa utcában ráadásul eddigi legelegánsabb, már félig-meddig étterem jellegű intézményét húzta fel a Pivo, ezúttal Pivohalle néven, hat sörcsappal, sörkorikkal és meleg ételekkel - épp mint a Wesselényi utca pincéjében, de kissé komfortosabb körülmények közt (szintén pincehelyiség).

rebel teritő.jpg

panyola kocur asztal.jpg

menü.jpgA hermelinemet már felfaltam, ezért kapjátok csak az étlapot

sarokaszal.jpgSzeparé

könyöklő.jpgKönyöklő

sarok sörcsappal.jpg

pult üvegek.jpg

csapolás.jpg

ártábla.jpgAkkor éppen ez ment

hűtő.jpgNem a kép életlen, ma már eleget ittál!

P.s.
A Pivo híradása nyomán jelentjük: már csak pár hordót kell kiinnunk és igazi különlegességet kínálnak - a Grodziskie búzasörről nemrég doktorált itt a blogban Pif mester:

"március elejétől kapható lesz a lengyel Pinta főzde Grodziskie sörének 2.0 és 3.0 két >javított< változata. Ezek pár napja készültek el. A ratebeeren még csak az első Grodziskienak van értékelése. Jönnek a Pinta más sörei is, pl. Viva la Wita (Imperial Witbier), ŻytoRillo (rozsos Black IPA) stb."

Szólj hozzá

budapest cseh kocsma pivo