2016. aug 04.

Holnap van a sör világnapja - 2016. augusztus 5.

írta: pif
Holnap van a sör világnapja - 2016. augusztus 5.

Rohanó világunkban már szinte mindennek van világnapja, sőt naponta ízlés, vallási, nemi faji és egyéb hovatartozás szerint többféle ünnepet is ülhetünk. Hát hogy is maradhatna ki ebből pont a sör!

A 2007-ben, Santa Cruzban (California) alapított helyi sörnapot egyre többen átvették és ma már 6 kontinensen ünneplik az augusztus első péntekjére eső Sör Világnapot a sörbarátok. Az eseménynek természetesen FB oldala is van és egy újabb remek alkalom, hogy koccinthasson mindenki, és a kocsmák, bárok, pubok remekül célzott marketingakciókkal vonzhassák be a szomjúhozó vendégkört.

Akár bedőlünk a ránk erőltetett konzumőrületnek, akár csak ürügyet keresünk egy közös haveri találkozóra, köszöntsük egy finom sörrel a sörnapot.

Hogy egy kicsit aktualizáljuk az idei alkalmat, a Sör mi több holnap izgalmas sörös gasztronómiai felhívást fog bejelenteni, mellyel remélem, egy kicsit fellendül a hazai sörgasztronómiai kultúra. Részletek hamarosan, addig is teraszon, pincében, kertben, nappaliban, ágyban párnák közt igyatok egy finom sört!

Egészségetekre!

golemmr60hops.JPG

Szólj hozzá

sörtörténet